You are currently viewing 3 produkter, du kan putte i din kaffejulekalender

3 produkter, du kan putte i din kaffejulekalender

Kender du en person, der er vild med kaffe? Så kan det være en god idé at lave en kaffejulekalender til vedkommende. Det er en julegave, som består af produkter, der relaterer sig til kaffe – og her får du tre produkter, som egner sig perfekt til julekalenderen, hvis du mangler inspiration.

Hele kaffebønner

Kaffebønner er en væsentlig del af dét at brygge kaffe. Dog er der mange af os, der springer processen med at kværne bønnerne over, når vi brygger kaffe. I stedet vælger vi filterkaffe, som er nemt at lave, og som samtidig giver mulighed for at brygge mange kopper ad gangen. Det er dog ikke altid, vi nyder denne type kaffe.

I stedet kan det være en god idé at brygge kaffe på hele kaffebønner, som du selv kværner. Derfor kan du med fordel putte en pose lækre kaffebønner i julekalenderen, hvis du vil være sikker på, at modtageren får en god kop kaffe, der ikke bare smager som den almindelige filterkaffe, der bliver brygget i de fleste husstande i Danmark.

Kager til at dyppe i kaffen

Kager smager bare bedre, når de bliver dyppet i kaffen. Det er dog ikke alle typer af kage, der egner sig til at blive dyppet i kaffe. Småkager er et godt eksempel på kager, der dog egner sig fremragende til formålet – og samtidig kan de holde sig i lang tid, hvilket gør dem ideelle til en kaffejulekalender.

Du kan eksempelvis købe kvalitetssmåkager hos den lokale bager, du kan putte i kalenderen. De kan ikke holde sig i lige så lang tid som småkager, du køber i supermarkedet, men til gengæld er de langt mere lækre, og så kan de blive nydt sammen med aftenkaffen på den dag, hvor kalenderlågen bliver åbnet.

Nye kaffekopper

Kaffekoppen er essentiel, når det kommer til den samlede oplevelse af kaffen. Hvis du vil glæde modtageren, kan du derfor købe nogle nye kaffekopper, som du kan putte i kalenderen. Måske er det ikke lige kaffekopper, vedkommende står og mangler, og så er et helt nyt stel måske lige i overkanten.

I stedet kan du glæde ham eller hende med en kop, hvor du får trykt et motiv af dig selv eller lignende på. Det vil helt sikkert være noget, der tager kegler, og samtidig vil det for evigt være et minde om den store indsats, du gjorde, da du lavede kalenderen. I hvert fald lige indtil koppen går i stykker.